Co možná nevíte > Aneb - co by Vás mohlo zajímat

bosá procházka :)

<< < (3/9) > >>

Fanda:

--- Citace: Honza  Březen 06, 2020, 05:57:26 odpoledne ---To rád slyším, přijedu taky. Jen doufám, že si z náš neděláš legraci a nebudeme tam čekat zbytečně.  ;)

--- Konce citace ---

to Honzo nemyslíš vážně proč byhc si dlal legraci sdílel jsem to i e své skupince co mám :) jen nsás prosím čekej u toho přístřešku :)

Max:
Fando tys mi dal.  :D Nepozorně jsem to četl. Já to do Poděbrad nemám daleko, ale koukal jsem na mapu, ty to máš 200 km.  :) Tak se mi nechtělo věřit, že tam plánuješ výlet.   :D
Až teď vidím na mapě, že máte s názvem Poděbrady jezero u Olomouce. Dokonce má nudapláž.  :D
No v dubnu snad ještě plná nebude.  :D

Vladimír:
Šel bych rád, ale kde najdu ten přístřešek? Fando mohl bys prosím doplnit název stanice autobusu č. 18, naproti které je ten přístřešek? Jinak vážně nevím kde ho hledat.  :) Olomouc neznám. Díky. Vláďa

Fanda:

--- Citace: Max  Březen 06, 2020, 07:52:56 odpoledne ---Fando tys mi dal.  :D Nepozorně jsem to četl. Já to do Poděbrad nemám daleko, ale koukal jsem na mapu, ty to máš 200 km.  :) Tak se mi nechtělo věřit, že tam plánuješ výlet.   :D
Až teď vidím na mapě, že máte s názvem Poděbrady jezero u Olomouce. Dokonce má nudapláž.  :D
No v dubnu snad ještě plná nebude.  :D

--- Konce citace ---

ahoj Maxi teda to máš pěkný kus ke mne :) ne v dubnu obsazená moc nebývá a stejně jinak znám cestu jak se ji vyhnout takže žádný problém :) ;)

Fanda:

--- Citace: Vladimír  Březen 06, 2020, 08:01:44 odpoledne ---Šel bych rád, ale kde najdu ten přístřešek? Fando mohl bys prosím doplnit název stanice autobusu č. 18, naproti které je ten přístřešek? Jinak vážně nevím kde ho hledat.  :) Olomouc neznám. Díky. Vláďa

--- Konce citace ---

ahoj Vláďo srdečně Tě zdravím :) jestli chceš tak dojeď vlakem do Olomouce na 9.00 a pak pojedeme tam spolu nevidímv tom problém :)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi