Vaření > Vše o vaření - zkušenosti i dotazy

Jak zpracovat jedlé kaštany?

(1/2) > >>

Mirek:
Dostal jsem od známé kilo jedlých kaštanů, prý mají stejně vitaminu C jako citrony. Poradíte co s nimi?

Lucka:
Já mám nejraději nasucho pečené v troubě. Nařízneš jim špičku a dáš je na plech do trouby vyhřáté na 200 stupňů.
Když začnou praskat a hnědne jim vnitřek, jsou hotové.
Ale jeden bych si schovala a zasadila někde na volné prostranství, kde je dost místa. Bude z něj nádherný strom.  :)

Erika:
Dělají se z nich různé nádivky i moučníky, ale já je mám taky nejraději přírodní jen pečené.

Miška:
Zkus králíka na kaštanech. Je to dobrota a dietní.

Elen:
Kaštanový dort je vynikající. Kaštany rozemeleš a přidáš napůl do mouky.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi