Příběhy ze žívota i vtípky > Zajímavé příběhy ze života i vtipy, vše v jednom
sdělení
Liška:
--- Citace: Thor Listopad 12, 2019, 07:53:17 odpoledne ---jo jsem Fandy máma. A psychologa a psychiatra byste potřebovali vy všichni sami. Tak se nad sebou zamyslete jak dokážete klukovi kterýho baví focení a dělat videa. A podle vás by měl asi fetovat a chodiot po hospodách. Jsem ráda, že jsem z něj vychovala SAMA kluka kterýmu NIKDY tyto věci neříkaly a říkat nebudou.
--- Konce citace ---
Co sis vychovala, to máš.......
Elen:
--- Citace: Thor Listopad 12, 2019, 07:53:59 odpoledne ---Tak doufám, že už budek z vaší strany klid a nechtáe ho žít. A pokud ne....
--- Konce citace ---
Tak Františkova maminka? Pak už to chápu. :D Ta už tady byla v síni slávy jako největší sprosťák co sem zavítal.
A jestli nedá pokoj bude tam určitě zas. :D A ještě vyhrožuje ...... :D
Thor:
--- Citace: Liška Listopad 12, 2019, 08:00:59 odpoledne ---
--- Citace: Thor Listopad 12, 2019, 07:53:17 odpoledne ---jo jsem Fandy máma. A psychologa a psychiatra byste potřebovali vy všichni sami. Tak se nad sebou zamyslete jak dokážete klukovi kterýho baví focení a dělat videa. A podle vás by měl asi fetovat a chodiot po hospodách. Jsem ráda, že jsem z něj vychovala SAMA kluka kterýmu NIKDY tyto věci neříkaly a říkat nebudou.
--- Konce citace ---
Co sis vychovala, to máš.......
--- Konce citace ---
aby pan Liška si nepřisadil....
Dan:
Dej už pokoj narušujes přátelske forum. Hlidej si to sve dítě na sociálních sítích. Tam to nebezpečné je.
Patricie:
--- Konce citace ---
Takových kteří nefetují a nechodí po hospodách je mnohem víc, než těch co to dělají. :) A Fanda by asi ani nemohl, když nepracuje, viď Romano. :)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi