Příběhy ze žívota i vtípky > Zajímavé příběhy ze života i vtipy, vše v jednom

sdělení

<< < (7/13) > >>

Ann:

--- Citace: Thor  Listopad 12, 2019, 06:43:01 odpoledne ---Lidi to už snad nemyslíte vážně. Co vám ten kluk udělal, že do něj tak navážíte, vydíráte videem a chcete jeho kontakty ! To už hraničí s trestním oznámením za vydírání,urážení zjišťování citlivých dat.

--- Konce citace ---
Fando Fando, kdo tě vydírá? Napsal jsi mi hloupost kterou jsem ti ani nemohla vysvětlit, protože sis mě zablokoval. Vidí k tobě ale všichni ostatní, jsou to veřejné sítě.  :) Budeš muset zažalovat fejs, za to že tě ukazuje.  :)

Lojza:

--- Citace: Thor  Listopad 12, 2019, 06:52:42 odpoledne ---pokud jsou veřejná nic proti ale konkrétně TY ! proč do něho reješ ?! TY SÁM SI MĚNÍŠ IDENTITU JAK SE TI HODÍ CO ?! KAŽDOU CHVÍLI MÁŠ JINÝ JMÉNO ? TO SE TAK BOJÍŠ, ABY NA TEBE NĚKDO NEMOHL. KDŽ TI  TEČE DO BOT TAK MĚNÍŠ JMÉNO. KočkoPa, Ambito, MudrLant, Pavel Kočka apod. KTERÝ JE VLASTNĚ PRAVÝ ?! TAK ***** UŽ NESER !

--- Konce citace ---
Fando, tak ty už jsi thoř? A co pořád meleš s těmi jmény? Ambito tady není už dlouho, kočkoPa a Pavel Kočka tady nikdy ani nebyl a Mudr.Lant také ne. Máš nějaké důkazy, že tady veřejně urážíš? A já si myslel že jsi fajn kluk.  :(

Thor:
Pokud videa sdílí pro přátele tak to vidí jenpřátelé a pokud to vidí někdo nepovolaný a chce s tím něco dělat tak to hraničí se zneužití osobních dat. Ale to asi vám nic asi neříká.
A videa si může každý na svůj profil dávat jaký chce !!!
Tak už jte to pochopila madam nebo to todám na kriminálku ?!

Azalea:
Thoři nepiš velkým písmem a sprostá slova! Porušuješ pravidla.

Max:

--- Citace: Thor  Listopad 12, 2019, 07:12:32 odpoledne ---Pokud videa sdílí pro přátele tak to vidí jenpřátelé a pokud to vidí někdo nepovolaný a chce s tím něco dělat tak to hraničí se zneužití osobních dat. Ale to asi vám nic asi neříká.
A videa si může každý na svůj profil dávat jaký chce !!!
Tak už jte to pochopila madam nebo to todám na kriminálku ?!

--- Konce citace ---
Fando ty už o sobě mluvíš ve třetí osobě? Videa jsi dal pro přátele, nikdo jiný je neviděl, máš nás mezi přáteli víc.  :)
Já to video vidím pořád.  :) Pokud je snad viděl někdo jiný než tvoji přátelé, tak žaluj FB.  :D A ta madam je kdo?  :D

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi