Příběhy ze žívota i vtípky > Zajímavé příběhy ze života i vtipy, vše v jednom

slíbené obrázky

<< < (3/8) > >>

Fanda:

--- Citace: Lucka  Říjen 07, 2019, 09:37:02 dopoledne ---Rozlobené nebe nad vodní hladinou, opravdu působivé.  :)

--- Konce citace ---

děkuji moc Lucinko ještě když budou za pár týdnů barevné stromy tak to bude něco tohle na září mám rád barevné kontrasty :)

Fanda:

--- Citace: Ann  Říjen 07, 2019, 11:01:44 dopoledne ---Takové opuštěné místečko pod vrbou. Fando nebojíš se tam chodit sám?
Fotky máš moc hezké.  :)

--- Konce citace ---

děkuji moc Ann :) no trochu i ano :( i na jezírka se občas bojím ale co bych neudělal pro koníček...

Fanda:

--- Citace: Dana  Říjen 07, 2019, 09:44:25 dopoledne ---Ten poslední je nejlepší.

--- Konce citace ---

děkuji moc paní Dano :) je to koníček naštěstí ne profi práce beru to tak :)

Fanda:

--- Citace: Marika  Říjen 07, 2019, 09:52:53 dopoledne ---Moc hezké fotky Fando.
Tak ať to babičce dobře dopadne. Má šedý zákal? To už dneska umí odstranit naprosto spolehlivě. Moje mamka už to má za sebou, domů jí pustili hned po operaci. Byla tam jen 4 hodiny.
Tvoje babička bude vidět jako za mlada, bude se divit jak je najednou svět hezký.  ;)

--- Konce citace ---

děkuji moc Mariko :) ano šedý :) tak to jsem rád :) čtvrtek jdeme na to :) pátek už bude doma tak se těším:)

Fanda:

--- Citace: Mirek  Říjen 07, 2019, 10:20:24 dopoledne ---Umíš Fando, to je znát.   :)

--- Konce citace ---

děkuji moc Mirku :)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi