Zdraví > Rady a zkušenosti o zdraví
Průjem po meduňkovém čaji
(1/1)
Marie:
Může být po meduňkovém čaji průjem? Bylo mi doporučeno vypít před spaním šálek meduňkového čaje, prý je dobrý na uklidnění a dobře se po něm spí. Předevčírem jsem to zkusila prvně a opravdu se mi dobře usínalo. Ale ráno jsem měla jednorázový průjem.
Včera večer jsem si také dala šálek toho čaje a dnes ráno se průjem opakoval.
Je možné, že je to tím čajem? Já jinak na průjem netrpím. Za odpověď předem děkuji. Marie
Elen:
Ano, může to tak být. Jestli máš déle otevřenou krabičku čaje skladovanou ve vlhkém prostředí, může být chycený plísní. Čaj je třeba skladovat v suchu. Kup si nové balení.
Pavko:
--- Citace: Marie Září 18, 2019, 02:07:26 odpoledne ---Může být po meduňkovém čaji průjem? Bylo mi doporučeno vypít před spaním šálek meduňkového čaje, prý je dobrý na uklidnění a dobře se po něm spí. Předevčírem jsem to zkusila prvně a opravdu se mi dobře usínalo. Ale ráno jsem měla jednorázový průjem.
Včera večer jsem si také dala šálek toho čaje a dnes ráno se průjem opakoval.
Je možné, že je to tím čajem? Já jinak na průjem netrpím. Za odpověď předem děkuji. Marie
--- Konce citace ---
Kdyby byl čaj plesnivý, dalo by se to poznat podle chuti, ale já si myslím, že ten průjem jsi měla z nějaké nervozity a svádíš to na meduňkový čaj.
Marie:
To balení mi dala sousedka, bylo tam posledních pět sáčků. Podívala jsem se na datum spotřeby a bylo už rok prošlé.
Koupila jsem nový čaj a průjem po něm nemám. :)
Elen:
Meduňkový čaj nepůsobí na trávení. Průjem po něm nemáš. Ale jak napsal Pavko, z nervozity průjem mít můžeš.
Navigace
[0] Seznam témat
Přejít na plnou verzi