Příběhy ze žívota i vtípky > Zajímavé příběhy ze života i vtipy, vše v jednom

Záhada zamčeného pokoje!

(1/4) > >>

ambito:
Sice ta záhada se netýká pokoje, ale střechy chatky. Letos jsem zjistil, že při deštích mi někudy zatéká do chatky. Udělal jsem důkladnou kontrolu střešní krytiny a nezjistil žádný problém. V úterý opět pršelo a opět byla na podlaze voda, kterou manželka vytřela do sucha. Ve čtvrtek byl nádherný, slunečný den a já chtěl zjistit kudy se tam ta voda dostane. Manželka pozorovala strop z palubek a já střechu poléval vodou z hadice asi půl hodiny... a ze stropu nepadla jediná kapka. Včera odpoledne opět pršelo a já dnes ráno s obavami vešel do chatky, kouknu na podlahu a co myslíte, že jsem na ni viděl?

Tomáš:
Je to ve vtipech, proto čekám, že mě za odpověď setřeš.  ;) Možná řekneš že to nebyla voda, ale loužička od Ketty.  :)

Odpovím podle vlastní zkušenosti. Neviděl jsi nic.  :)
Také nám zatékalo zdánlivě neporušenou střechou, proto vím, že po dešti ta voda nezatéká hned, ale trvá to několik dní, než se svou cestičkou proteče tak, aby kapala na podlahu.  :)

ambito:

--- Citace: Tomáš  Květen 04, 2019, 04:00:11 odpoledne ---Je to ve vtipech, proto čekám, že mě za odpověď setřeš.  ;) Možná řekneš že to nebyla voda, ale loužička od Ketty.  :)

Odpovím podle vlastní zkušenosti. Neviděl jsi nic.  :)
Také nám zatékalo zdánlivě neporušenou střechou, proto vím, že po dešti ta voda nezatéká hned, ale trvá to několik dní, než se svou cestičkou proteče tak, aby kapala na podlahu.  :)

--- Konce citace ---
Ono to není ve vtipech, ale v zajímavých příbězích ze života. Ještě dnes neodpovím, protože teď zase prší a zítra budu moudřejší.

Tomáš:
Ambito, tak jak to dopadlo? Jsem zvědavý.  :D

ambito:
Dopadlo to tak, že i po dešti se kapající voda v chatce neukázala, ale nebudu předbíhat, dnes v noci má opět u nás pršet a tak uvidím zítra. Je mi to divné, odkud se dříve ta voda vzala.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi