Všetečné otázky > Vše co se vám nechce hledat ve Wiki i pokec

dali byste Fandovi šanci tu být ?

<< < (3/7) > >>

Romana:

--- Citace: Petr  Duben 25, 2019, 03:41:00 odpoledne ---Ahoj Romano. Vyřiď Fandovi i můj pozdrav a že ho tady rád uvidím.  :)
 Jen jestli se vrátí, že ho prosím, aby mi pořád nepsal SZ. Víš, já dělám účetnictví pro několik firem a na fóru jsem jen občas. V noci tady hlídám spam. Když ho robot vloží, vzbudí mě cinknutí telefonu. No a když pak konečně usnu a v půl šesté ráno dostanu SZ od Fandy, opravdu mne to nepotěší.   :)
Nechtěl bych se pořád přihlašovat do fóra a odpovídat na SZ. Děkuji

P.S. Jinak mám Fandu rád.  :)

--- Konce citace ---

dobře Peťo řeknu moc ráda neboj se povím mu to a jsi hodný teď přišel z venku tak se bude registrovat :)

Romana:

--- Citace: Katrin  Duben 25, 2019, 04:34:30 odpoledne ---Ahoj Romano, brzo se uzdrav a pozdravuj Fandu.  :)

--- Konce citace ---

vyřidím ráda bude se tu registrovat během večera :) a děkuji Ti moc Katrin :)

Romana:

--- Citace: Airy  Duben 25, 2019, 03:53:42 odpoledne ---Jasně ať se Fanda klidně znovu zaregistruje.  :) Když nás bude víc, nebudeme se bát vlka nic.  :)
Nechal nám tady hezké fotky a povídání, psát opravdu umí.  :)

--- Konce citace ---

děkuji Ti milá Airy :) řeknu mu během večera už by tu měl být :)

ambito:
Přátelé, přečetl jsem si všechny příspěvky a můžu souhlasit s tím, že jsou všichni proto, aby se Fanda vrátil. Já ho odtud nevyhazoval, ale měl a možná i bude mít stále něco proti mně,  ale jak psala Ann, osobně ho budu ignorovat, protože mám trošku výbušnou povahu, nebudu reagovat na jeho příspěvky, slovní, ale musím uznat jeho fotografické umění, je obdivuhodné.
ambito

Romana:

--- Citace: ambito  Duben 25, 2019, 07:36:48 odpoledne ---Přátelé, přečetl jsem si všechny příspěvky a můžu souhlasit s tím, že jsou všichni proto, aby se Fanda vrátil. Já ho odtud nevyhazoval, ale měl a možná i bude mít stále něco proti mně,  ale jak psala Ann, osobně ho budu ignorovat, protože mám trošku výbušnou povahu, nebudu reagovat na jeho příspěvky, slovní, ale musím uznat jeho fotografické umění, je obdivuhodné.
ambito

--- Konce citace ---

Jsi hodný Ambito Fanda si založí účet již zítra a řekl, že se Ti omluví do zprávy a chystá se Ti omluvit :) a děkuji Ti, že se Ti líbí jeho obrázky :) Zdravím srdečně :) Romča

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi