Všetečné otázky > Vše co se vám nechce hledat ve Wiki i pokec
Pro adminu.
ambito:
--- Citace: Patricie Duben 23, 2019, 12:57:49 odpoledne ---
--- Citace: ambito Duben 23, 2019, 12:39:53 odpoledne ---
--- Citace: Patricie Duben 23, 2019, 11:35:19 dopoledne ---Kde berete tu jistotu, že admin je žena? :) Mohl by to přece být i název firmy. :)
--- Konce citace ---
Nějaký název firmy to nemůže být a že je to žena vím se SZ mezi námi. Chceš si nějakou přečíst? :P
--- Konce citace ---
Styď se. ??? :(
--- Konce citace ---
Zaco se mám stydět, za to, že si píši s adminem - ženou? ::)
Katrin:
Ambito stydět se máš za to, že nabízíš k přečtení jinému členu soukromou poštu od admina, kterou jsi dostal. To slušný člověk nedělá a ví to i to dítě. Nemyslím, že ti admin ještě někdy něco napíše. A firma Azalea opravdu existuje. Máš málo informací. :)
Fanda9175:
Když tu nebyl Ambito byl by klid a pohoda. Co sem vlezl je tady dusno. >:( >:(
Ann:
Fando, ty si to zbytečně moc bereš. Vždyť napsal jen, že máš popletená jména. A to máš. A jednou píšeš jako host a jindy se přihlásíš. To způsobuje zmatky. Já sama nevím jestli jsi ještě člen, nebo ne. Několikrát jsi se pokusil zrušit účet a pak to zase bral zpátky. Ambito nikoho nenapadá, nikdo se tady s ním nehádá. Jen se snaží svými příspěvky aby fórum nestálo mrtvé, bez pohybu. A to je dobře, nebo ne?
Fanda9175:
--- Citace: Ann Duben 23, 2019, 04:00:13 odpoledne ---Fando, ty si to zbytečně moc bereš. Vždyť napsal jen, že máš popletená jména. A to máš. A jednou píšeš jako host a jindy se přihlásíš. To způsobuje zmatky. Já sama nevím jestli jsi ještě člen, nebo ne. Několikrát jsi se pokusil zrušit účet a pak to zase bral zpátky. Ambito nikoho nenapadá, nikdo se tady s ním nehádá. Jen se snaží svými příspěvky aby fórum nestálo mrtvé, bez pohybu. A to je dobře, nebo ne?
--- Konce citace ---
Nick jesm se změnil páč tu byli dva Františci. Ale už tu bude jen jeden. 'Na rovinu už tu nebudu a už se sem nevrátím. Mějte se všichni krásně. :)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi