Všetečné otázky > Vše co se vám nechce hledat ve Wiki i pokec
Mělo by to výhodu, kdyby Facebook padl?
Jana:
Facebook nikdy nepadne, ale ano, výhodu by to mělo velikou. Ten můj na něm tráví celé noci, cpe tam fotky a raduje se z lajků, jak malé dítě. :D Kdyby je raději dával do foto soutěží, mohl by i vyhrát nějakou hmotnou cenu. Taky tam hraje nějaké primitivní hry, u kterých nikdy nevyjde nic špatného, jen samé super pochvaly. Asi mu ta chvála, že je king dělá dobře. :D Ale zanedbává rodinu a to už dobré není ....
ambito:
--- Citace: Jana Duben 18, 2019, 10:46:48 dopoledne ---Facebook nikdy nepadne, ale ano, výhodu by to mělo velikou. Ten můj na něm tráví celé noci, cpe tam fotky a raduje se z lajků, jak malé dítě. :D Kdyby je raději dával do foto soutěží, mohl by i vyhrát nějakou hmotnou cenu. Taky tam hraje nějaké primitivní hry, u kterých nikdy nevyjde nic špatného, jen samé super pochvaly. Asi mu ta chvála, že je king dělá dobře. :D Ale zanedbává rodinu a to už dobré není ....
--- Konce citace ---
Máš možnost změnit jeho jednání. Více se mu věnuj.
Jana:
To se ti snadno řekne. Zkusila jsem už všechno možné, ale závislost jen tak neodbouráš. A právě na tom FB vydělává. Smutné,
Veverka:
Fejsbuk nepadne. Má čím dál tím víc chyb, ale vždycky to nějak zazáplatují. ;) Bude mít čím dál tím víc uživatelů, protože si nechává i ty kteří učet zrušili, nebo zemřeli. :D
Navigace
[0] Seznam témat
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi