Všetečné otázky > Vše co se vám nechce hledat ve Wiki i pokec

Mělo by to výhodu, kdyby Facebook padl?

<< < (2/2)

Jana:
Facebook nikdy nepadne, ale ano, výhodu by to mělo velikou. Ten můj na něm tráví celé noci, cpe tam fotky a raduje se z lajků, jak malé dítě.  :D Kdyby je raději dával do foto soutěží, mohl by i vyhrát nějakou hmotnou cenu.  Taky tam hraje nějaké primitivní hry, u kterých nikdy nevyjde nic špatného, jen samé super pochvaly. Asi mu ta chvála, že je king dělá dobře.  :D Ale zanedbává rodinu a to už dobré není ....

ambito:

--- Citace: Jana  Duben 18, 2019, 10:46:48 dopoledne ---Facebook nikdy nepadne, ale ano, výhodu by to mělo velikou. Ten můj na něm tráví celé noci, cpe tam fotky a raduje se z lajků, jak malé dítě.  :D Kdyby je raději dával do foto soutěží, mohl by i vyhrát nějakou hmotnou cenu.  Taky tam hraje nějaké primitivní hry, u kterých nikdy nevyjde nic špatného, jen samé super pochvaly. Asi mu ta chvála, že je king dělá dobře.  :D Ale zanedbává rodinu a to už dobré není ....

--- Konce citace ---
Máš možnost změnit jeho jednání. Více se mu věnuj.

Jana:
To se ti snadno řekne. Zkusila jsem už všechno možné, ale závislost jen tak neodbouráš. A právě na tom FB vydělává. Smutné,

Veverka:
Fejsbuk nepadne. Má čím dál tím víc chyb, ale vždycky to nějak zazáplatují.  ;) Bude mít čím dál tím víc uživatelů, protože si nechává i ty kteří učet zrušili, nebo zemřeli.  :D

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi